Известие

Collapse
No announcement yet.

Просто 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко поизтрих простотии, значи Белчо помоли да не се пишат глупости в темата му, съмсем обосновано и основателно. Има си тема за ракия, има и за части. Пишете там на воля.
    Никога не съм наказвал, раздела е доста непосещаем, дайте да е се наказваме за глупости.

Чичко Иво, и без това не дойде на Трак Дейа, и за това търпиш повод за наказание.
    Ако някой нещо ще пише в тая тема, ще бъде за 33-ката на Triptih. Нищо друго.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
      За какво да завиждам,че ми цапате темата ли?Да не мрънкам че пишете за неща нямащи връзка с колата,при положение че в раздела има теми за наздравици и чарколяци пусната от теб даже?
      Един път ви направих забележка,втори,а вие вместо да спрете ми казвате че и без това всичко е насрано та да се радвам че и тук осирате.
      Не разбрахте ли че не ми е приятно.Събирайте се,пийте си,но защо трябва да го афиширате?
      Аз да попитам по темата че не разбрах кое е твоето време? Има ли прогрес от предния път на пистата? Какво време даде? Аз се изядох че не успях да дойда, но не съм в Бг за съжаление!
      Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• Най- доброто ми време е 1.27.Има прогрес от миналия път когато дадох 1.36.Разликата от тогава е че минах от 14ки с 8годишни гуми на 15ки с едногодишни гуми.И по-малко жаля колата.
        А за клетката ми се ще още тази година,но тя ще е последното което ще се слага.Първо окачване,по-широка следа,силен мотор,спирачки.....
        Мен още ме е жал да махна газовата,а съм тръгнал да правя такива кардинални промени.Така че първата стъпка е психологическа,да прежаля колата и да изчезне газовата уредба

Comment

• Абе ти не си ли с 1.7 16v в момента или се лъжа.
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
            Абе ти не си ли с 1.7 16v в момента или се лъжа.
            1.7 8V e мотора на колегата!

---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
            Най- доброто ми време е 1.27.Има прогрес от миналия път когато дадох 1.36.Разликата от тогава е че минах от 14ки с 8годишни гуми на 15ки с едногодишни гуми.И по-малко жаля колата.
            А за клетката ми се ще още тази година,но тя ще е последното което ще се слага.Първо окачване,по-широка следа,силен мотор,спирачки.....
            Мен още ме е жал да махна газовата,а съм тръгнал да правя такива кардинални промени.Така че първата стъпка е психологическа,да прежаля колата и да изчезне газовата уредба
            Ееее прогрес има определено, скоро ще остана най-бавния от 33-ките явно като гледам какви времена дават и ти ако се прежалиш и отиде! Шегувам се, важното е да се забавляваме! Спирачките ако са стоковите след 3-тата обиколка работят ли изобщо адекватно, че при мен педала става на дърво, а колата си върви и не спира!
            Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• Спирачките отпред са с дискове от алфа164 и апарати от опел 1.8 16кл.Много добре се държат.Спират си прилично,педала се натиска нормално,перфектни са.

Comment

• Цяла година не съм писал.Изкара зимна почивка,че нямаше зимни гуми.
                Днес изкочи лоста на скоростите.Шайбата бе изчезнала някъде.Сложих нова,усуках телчето и готово.
                Но забелязах нещопонеже имам в мазето една ск. кутия от бялата 16v 33ка.Исках да разглобя лоста откъм скоростите,но не поддаде,като бетон е.А на колата много играе,затова и е отишла шайбата,от вибрацийте.Интересно ми е откъде такава разлика.От гумените тампони?Така и така съм на тази вълна,ми се ще да си ги сменя,да не ми играе лоста,а и предполагам ще влизат по "мазно" скоростите.Но ще има ли нови по магазините?

Comment

• Реших да свалям мокета но се запънах с едни кабели излизащи от кормилния прът към скоростите.Някаква идея как да ги сваля за да извадя мокета?Сещам се само да ги отрежа и после запоя.Но ако има по културен начин ще е чудесно.
                  Attached Files

Comment

• Режи мокета, що за въпрос
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Е как да го режа нали после пак ще го слагам.Не ми се разваля.Човек като си слага друг мокет или го реже или реже кабелитенещо не ми се вярва,трябва да има и друг начин.

Comment

• Намери краищата на кабелите и откачи буксите, ако има.

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Колкото и да не ми се ще май ще режа мокета.Кабелите са доста,неискам да рискувам да си пречакам колата.

Comment

• Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
                            Цяла година не съм писал.Изкара зимна почивка,че нямаше зимни гуми.
                            Днес изкочи лоста на скоростите.Шайбата бе изчезнала някъде.Сложих нова,усуках телчето и готово.
                            Но забелязах нещопонеже имам в мазето една ск. кутия от бялата 16v 33ка.Исках да разглобя лоста откъм скоростите,но не поддаде,като бетон е.А на колата много играе,затова и е отишла шайбата,от вибрацийте.Интересно ми е откъде такава разлика.От гумените тампони?Така и така съм на тази вълна,ми се ще да си ги сменя,да не ми играе лоста,а и предполагам ще влизат по "мазно" скоростите.Но ще има ли нови по магазините?
                            Има нови, но са по-зле от старите. За последен път това упражнение го правих с масло устойчив маркуч. Мисля, че рязах някакъв по дължина. Получи се много добре. Внимавайте и с положението на мотора. Тампона на мотора и скоростната кутия се захваща на бъбрек и мотор и скоростна кутия висват. Направено е да извадиш лесно рейката.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Да докладвам–мокета свален цял.Имаше две букси който откачих и стана работата.Плана е оправяне на ръждивите петна и консервиране на пода преди зимата.

Comment

• Какво свърших през зимната пауза-
                                Взех си кола донор 1.7 16в-сега разглобяваме мотора с идеята да го стегнем и качим на 33ката.
                                Изкърпиха се две дупки на пода.
                                И след като се изчисти и сглоби мокета,седалките,пластмасите,утре ще сложа и едно касетофонче да е в тон с епохата на колата.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X